header img

Buffet

Buffet 1

– Kold laks Bellevue 
anrettet på salat, pyntet med 
citronmayonnaise, slikaspar-
ges, rejer og kaviar. 
– Hvidvinsdampede Blåmuslinger 
med urter 
– Ananasrand med rejesalat. 
– Rødvinsmarineret svinekam 
med flødekartofler 
samt blandet grøn salat. 
– Kransekagetærte 
med årstidens friske frugter og 
cremefraiche. 
– 2 slags ost 
med druer og kiks. 

Pris pr. couvert kr. 260,-
minimum 15 couverter. 

Buffet 2

– Dampet hellefisk 
med rejer, asparges og 
karrydressing. 
– Lakseroulade 
– Westphalsk spegeskinke 
med melon. 
– Gravad laks 
med sennepsdressing. 
– Helstegt oksefilet 
med victoriansk tomatsalat 
samt blandet grøn salat. 
– Glaseret sprængt nakkekam 
med peberrodssalat samt 
flødekartofler. 
– Kransekagetærte 
med årstidens friske frugter 
og creme fraiche. 

Pris pr. couvert kr. 315,-
minimum 15 couverter. 



Buffet 3


– Indbagt laksefilet 
med urter, hertil krydderurte-
dressing. 
– Krabbesalat 
– Vol-au-vent 
med dampet fisk og hummersauce. 
– Grøntsagstærte 
med bacon 
– Lammekølle m. persille og hvidløg 
med orangesalat samt 
flødekartofler. 
– Helstegt kalvefilet 
hertil blandet grøn salat 
samt pasta salat. 
– Hjemmebagt nøddekage 
med vanillecreme og bærkompot. 
– 2 slags oste med frugt 

Pris pr. couvert kr. 340,-
minimum 15 couverter. 


ITALIENSK BUFFET

– Salat med lufttørret skinke, 
melon og soltørret tomat 
– Frisk Fettuccini 
med Tapanade og nødder 
– Italienske frikadeller 
med hvidløg og rosmarin 
– Ristet brød med Andepate 
og cornichons 
– Okse Carpaccio 
– Tyndskåret kalvefilet 
med tunsauce 
– Pasta 
med havets frugter 
– Tomatsalat 
med mozzarella, oliven og basilikum 
– Bagt laks 
lagt på grønne bønner, 
tomater og oliven. 
– Italienske pølser 
– Tiramisu 
– Oste og frugtfad 

Pris pr. couvert kr. 360,-
minimum 15 couverter.