header img

Buffet

Buffet 1

– Dampet hellefisk
med rejer, asparges og karrydressing.

– Lakseroulade

– Serranoskinke
med melon.

– Gravad laks
med sennepsdressing.

– Helstegt oksefilet
med victoriansk tomatsalat samt blandet grøn salat.

– Glaseret sprængt nakkekam
med peberrodssalat samt flødekartofler.

– Kransekagetærte
med årstidens friske frugter og creme fraiche.

Pris pr. couvert kr. 325,-
Pris pr. barn under 12 år kr. 200,-

Minimum 20 couverter.

 

Buffet 2

-Indbagt laksefilet
med urter, hertil krydderurte- dressing.

– Surimi salat

– Vol-au-vent
med dampet fisk og hummersauce.

Grøntsagstærte
med bacon

– Lammekølle m. persille og hvidløg
med orangesalat samt flødekartofler.

– Helstegt kalvefilet
hertil blandet grøn salat samt pasta salat.

– Hjemmebagt nøddekage
med vanillecreme og bærkompot.

– 2 slags oste med frugt

Pris pr. couvert kr. 340,-
Pris pr. barn under 12 år kr. 200,-

Minimum 20 couverter.

Koldt Bord

-Marineret sild
–  Kryddersild
–  Stegt sild i eddike
–  Fiskefilet med remoulade
–  Æg med rejer
–  Gravad laks med rævesauce
–  Røget ål med røræg
–  Hønsesalat med bacon
–  Tartelet med høns i asparges
–  Lun ribbensteg med rødkål
–  Lun mørbradbøf med bløde løg
–  Osteanretning med kiks og druer
–  Gammeldags frugtsalat m/ flødeskum

Pris pr. couvert kr. 325,-
Pris pr. barn under 12 år. kr. 200,-

Minimum 20 couverter.


Kontakt os på tlf: 59 43 70 50
eller på mail:  info@restaurantvadestedet.dk