header img

Festmenuer

De kan selv sammensætte den menu, der passer deres smag.

Generelt for alle 3 menuer er:
De kan selv bestemme hvilken vin, De vil nyde til maden.
Vores tilbud er inkluderet husets vin til kr. 190,- pr. couvert.
Såfremt De ønsker anden vin,
kan De fratrække nævnte beløb fra prisen.

Festmenupriser er incl. bordpynt, blomster og betjening.
Vi forbeholder os ret til prisændringer.
Minimum 20 couverter.

Kontakt os på tlf: 59 43 70 50 for at aftale tid til et selskabsmøde.



Menu 1 – kr. 600,-

Velkomstdrink: Kirr Royal eller Vadestedets special
Forretter:
   1.
   2.
   3.

Rejecocktail
Tarteletter m. høns i asparges
Varm laksetimbale m. krebs, sauce hollandaise
Hovedretter:
   1.

   2.

   3.

Gammeldags flæskesteg m. rødkål, svesker, brunede og hvide kartofler, samt flæskestegssauce.
Svinekam stegt som vildt m. surt-sødt, waldorffsalat, dagens grøntsag, smørristede kartofler, og vildtflødesauce
Farseret kalkunbryst, hertil serveres appelsinsalat, dagens grøntsag, pom hasselbach og let flødepeberrodssauce
Desserter:
   1.

   2.
   3.

Pære Belle Helene, vanilleis m. syltede pærer, flødeskum 
og lun chokoladesauce
Grand Marnier fromage m. friske frugter
Bagt jordnødderand m. frisk frugt og rørt is
 
Under middagen er der vine ad libitum samt isvand.

Kaffe/the:

Med 1 cognac eller likør.
 Natmad:Er ikke inkluderet.

Natmad serveres senest kl. 01.30.
Efter kl. 02.30 påregnes der kr. 250,- i timen pr. tjener.


Menu 2 – kr. 630,-

Velkomstdrink:Kirr Royal eller Vadestedets special
Forretter:
   1.
   2.
   3.

Fersk røget laks m. flødestuvet spinat
Vol-au-vent m. dampet fisk samt hummersauce
Parmaskinke og pastrami, serveret m. revet parmasan, 
skiver af melon samt cornichons
Hovedretter:
   1.

   2.

   3.

Kalvesteg Jardiniére, serveret m. årstidens friske grøntsager, pom rissolées og flødekalvesauce
Gammeldags oksesteg 
m. ½ tomat med flødepeberrod, glaserede løg, bønner, hvide kartofler og oksestegssauce
Helstegt oksefilet m. ristede svampe, årstidens grøntsager, råstegte kartofler samt sauce bearnaise
Desserter:
   1.
   2.
   3.

Pandekager med is
Hjemmelavet islagkage
½ ananas 
m. frugtsalat og rørt is
 
Under middagen er der vine ad libitum samt isvand.

Kaffe/the:

Med 1 cognac eller likør.
 Natmad:Er ikke inkluderet.

Natmad serveres senest kl. 01.30.
Efter kl. 02.30 påregnes der kr. 250,- i timen pr. tjener.

Menu 3 – kr. 680,-

Velkomstdrink:Kirr Royal eller Vadestedets special
Forretter:
   1.
   
            2.         3.

Dampet Hellefisk anrettet på salat, hertil rejer, 
asparges og karrydressing.
Croissant med smørristet laks og urtesauce.
Carpaccio af oksekød med parmasan
Hovedretter:
   1.

   2.

   3.

Helstegt kalvefilet, serveres m. årstidens friske grøntsager, nøddestegte kartofler og svampesauce
Helstegt oksemørbrad 
m. sauterede druer og svampe, års- tidens friske grøntsager, råstegte kartoffel og pebersauce
Krondyrkalvekølle, serveres m. waldorffsalat, tyttebær, surt, pom. rissolées samt vildtflødesauce
Desserter:
   1.
   2.

   3.

Nøddekurv med is samt frisk frugt
Rubinsteinerkage, makronbund m. hindbærpuré smurt op m. romfromage pyntet m. flødeskum og profiteroles
Chefens chokoladekage 
m. hvid chokoladecreme, friske frugter og appelsinsorbet.
 
Under middagen er der vine ad libitum samt isvand.

Kaffe/the:

Med 1 cognac eller likør.
 Natmad:Er ikke inkluderet.
Natmad serveres senest kl. 01.30 .
Efter kl. 02.30 påregnes der kr. 250,- i timen pr. tjener.