header img

Februar på Vadestedet

Besøg os på Holbæk Marina

Bemærk at februars månedsmenu, gælder fra d. 4. februar

Onsdag d. 12/2 og d. 26/2
Stegt flæsk og paneret flæsk med kartofler og persillesauce ad libitum
Pris 129 kr. pr. person.
Kun ved bordbestilling på tlf: 59 43 70 50

Månedens forret kr. 75,-
Carpaccio m. pinjekerner og parmesan

Månedens kødspecialitet kr. 245,-
Steak af oksefilet, timiankart. spidskål, sherrysauce

Månedens fiskespecialitet kr. 195,-
Stegt rødfisk, spidskål, hvide kartofler, hvidvins sauce

Månedens dessert 75,-
Baileys fromage

Tirsdag til torsdag fra kl. 17
Lille rejecocktail eller snitte m. gravad laks
samt 2 sk. højreb m. tilbehør, 2 retter kr. 195,-

Uge 7 menu, fra kl. 17. undtaget onsdag 12/2
2 skiver højreb med tilbehør
Kæmpe pandekage m/is
195,-

Søndagsbuffet fra kl. 12 til 15
Stort og lækkert ta selv bord hver søndag
Voksne kr. 195,- Børn u. 12 år kr. 95,-
Husk og reservere bord i god tid

Bordbestilling på tlf: 59 43 70 50

Åben Tirsdag – Søndag fra kl. 12:00
Søndag lukker restauranten efter søndagsbuffet.
Dog ikke ved selskaber.