header img

A la Carte – Aften

Forretter

Rejecocktail m. dressing. 80,-

Rejer en cocotte m. hvidløgssmør og fine urter 90,-

Varmrøget laks på salatbund 90,-

Lufttørret skinke m. slikasparges 80,-

Legeret hummersuppe m. krebsehaler og rejer 95,-

Til alle forretter servers hjemmebagt brød og smør.



Vegetarretter

Dagens friske salat m. brød og smør 70,-

Ristede grøntsager vendt i fløde tilsmagt m. karry
serveres m. ris 155,-

Madpandekager fyldt m. dagens saute,
gratineret m. ost servers m. mix salat 175,-




Fiskeretter

Stjerneskud, klassisk stjerneskud med paneret og
dampet fiskefilet, rejer, asparges, kaviar
samt brød 169,-

Ristet laks serveres med kartofler,
dagens friske grøntsager samt hvidvinssauce 185,-

Fyldt rødspætte m. rejer, krebsehaler og
asparges serveres m. kartofler og hvidvinssauce 215,-




Stegeretter

Dagens ret 105,-

Højreb, serveres m. grilltomat, dagens grøntsager,
pommes frites, bagt kartoffel samt sauce bearnaise
1 skive. 135,-
2 skiver. 155,-
3 skiver. 175,-

Wienerschnitzel m. ærter, brasekartofler skysauce 195,-

Engelsk bøf m. bløde løg, kartofler og skysauce 205,-

Peberbøf m. grøntsager, dagens kartoffel, pebersauce 205,-

Tournedos m. ristede champignon, dagens grøntsager
hertil pommes frites, bagt kartoffel og sauce bearnaise 230,-



Desserter og Ost

Is m. frugt og flødeskum 60,-

Bananasplit. 65,-

Pandekager m. is 70,-

Husets special, rosiner marineret i rom
hertil vanille is, flødeskum samt syltet ingefær 70,-

Desserttallerken m. kage, frugt og is 75,-

Friteret Camenbert, med solbærsyltetøj
og ristet brød 85,-

Ostetallerken, med 3 forskellige oste og kiks 90,-

Petit Fours, 2 stk. 35,-

Kransekage 25,-



Børnemenu

Pølser m. fritter 60,-

Fiskefilet m. fritter 60,-

Frikadeller m. kartofler og skysauce eller fritter 60,-

Børneis m. frugt replicas de relojes de lujo 55,-