hublot king power replica
omega broad arrow replica
breitling skyracer replica
audemars piguet royal oak lady replica
IWC Replica Watches

 Tilbud til kurser som afholdes på

 Kursusstedet Søminestationen

 Frokost:

 Smørrebrød pr. stk. kr. 18,-

 4 stk. smørrebrød, hvoraf det ene kan være med ost kr. 65,-

 Frokost buffet:

 2 slags sild, ½ æg m. rejer, gravad laks m. sennepsdressing,

 hønsesalat m. bacon, ribbensteg m. rødkål, helstegt oksefilet,

 ovnstegt kylling, blandet grøn salat m. dressing, pasta salat,

 grøntsagstærter, 2 slags oste. Hertil rugbrød, lyst brød, kiks, smør og fedt.

 Kr. 155,-

 Aften:

Forretter kr. 50,-

 Rejecocktail m. dressing og brød.

 Snitte m. gravad laks og senneps dressing.

 Hovedretter fra kr. 90,-

 Se separat tilbud længere nede på denne side.

 Desserter kr. 55,-

 Frisk frugtsalat m. råcreme.

 Hj. bagt kransekagetærte m. frisk frugt hertil cremefraiche.

 

Udbringningen er naturligvis gratis til Søminestationen.

De er velkommen til at kontakte os – vi træffes alle dage fra kl. 11.

  

Restaurant Vadestedet v/Michael Nielsen,

 Holbæk Marina, Strandmøllevej 249, 4300 Holbæk.

 Tlf.: 59 43 70 50.  

www.restaurantvadestedet.dk

 

 Forslag til hovedretter

 Til alle hovedretter kan tilkøbes dagens friske salat m. dressing kr. 25,-

 1.                  Biksemad m. spejlæg, rødbeder og rugbrød

 2.                  Hakkebøf med bløde løg, hvide kartofler samt skysauce

 3.                 Frikadeller m. stuvet hvidkål

 4.                 Boller i karry med ris

Nr. 1 - 4    kr. 90,-

5.                  ½ ovnstegt kylling m. hvide kartofler, agurkesalat og skysauce

6.                 Ungarsk gullasch med kartoffelmos og rødbeder

7.                 Paella m. skinke, kylling og skaldyr

8.                 Svinekotelet m. ris og karry sauce

 Nr. 5 - 8    kr. 110,-

 9.                  Helstegt kalkunbryst m. pom. rissolles, appelsinsalat

                   og tomatsalza

10.                               Ribbenssteg med rødkål, agurkesalat, hvide kartofler samt sauce.

11.                               Herregårdsskinke m. flødekartofler og dampede grøntsager

 Nr. 9 - 11  kr. 125,-

12.                               Jægergryde med kalkun, cocktailpølser, bacon og

                 champignon hertil ris

13.                               Helstegt lammekølle m. flødekartoffel og grøntsager

14.                               Kogt oksebryst m. peberrodssauce og hvidekartofler

15.                               Helstegt oksetyndsteg m. bagtkartoffel, kryddersmør

                 og grøntsager

Nr. 12 - 15 kr. 135,-  

 Til alle hovedretter kan tilkøbes dagens friske salat m. dressing kr. 25,-

 

Vegetar retter kr. 125,-

 1.             Pandekager fyldt m. dagens saute og gratineret m. ost

 2.             Fyldt peberfrugt

 3.             Grøntsags lasagne

 4.             Porre tærte

 Til alle vegetar retter serveres dagens friske salat m. dressing.