Buffet 1

- Kold laks Bellevue
anrettet på salat, pyntet med
citronmayonnaise, slikaspar-
ges, rejer og kaviar.
- Hvidvinsdampede Blåmuslinger
med urter
- Ananasrand med rejesalat.
- Rødvinsmarineret svinekam
med flødekartofler
samt blandet grøn salat.
- Kransekagetærte
med årstidens friske frugter og
cremefraiche.
- 2 slags ost
med druer og kiks.

Pris pr. couvert kr. 260,-
minimum 15 couverter.

Buffet 2

- Dampet hellefisk
med rejer, asparges og
karrydressing.
- Lakseroulade
- Westphalsk spegeskinke
med melon.
- Gravad laks
med sennepsdressing.
- Helstegt oksefilet
med victoriansk tomatsalat
samt blandet grøn salat.
- Glaseret sprængt nakkekam
med peberrodssalat samt
flødekartofler.
- Kransekagetærte
med årstidens friske frugter
og creme fraiche.

Pris pr. couvert kr. 315,-
minimum 15 couverter.

Buffet 3


- Indbagt laksefilet
med urter, hertil krydderurte-
dressing.
- Krabbesalat
- Vol-au-vent
med dampet fisk og hummersauce.
- Grøntsagstærte
med bacon
- Lammekølle m. persille og hvidløg
med orangesalat samt
flødekartofler.
- Helstegt kalvefilet
hertil blandet grøn salat
samt pasta salat.
- Hjemmebagt nøddekage
med vanillecreme og bærkompot.
- 2 slags oste med frugt

Pris pr. couvert kr. 340,-
minimum 15 couverter.

ITALIENSK BUFFET

- Salat med lufttørret skinke,
melon og soltørret tomat
- Frisk Fettuccini
med Tapanade og nødder
- Italienske frikadeller
med hvidløg og rosmarin
- Ristet brød med Andepate
og cornichons
- Okse Carpaccio
- Tyndskåret kalvefilet
med tunsauce
- Pasta
med havets frugter
- Tomatsalat
med mozzarella, oliven og basilikum
- Bagt laks
lagt på grønne bønner,
tomater og oliven.
- Italienske pølser
- Tiramisu
- Oste og frugtfad

Pris pr. couvert kr. 360,-
minimum 15 couverter.