- Kold laks Bellevue
laksen procheres i court-buillon, anrettes på salat, pyntes med
citronmayonnaise, slikasparges, rejer og kaviar.

- Hvidvinsdampede Blåmuslinger med urter

- Ananasrand med rejesalat

- Rødvinsmarineret svinekam
med flødekartofler
samt blandet grøn salat.

- Kransekagetærte
med årstidens friske frugter og cremefraiche.

- 2 slags ost
med druer og kiks.

Pris pr. couvert kr. 260,-
minimum 15 couverter.







 - Dampet hellefisk
med rejer, asparges og karrydressing.

- Lakseroulade

- Westphalsk spegeskinke
med melon.

- Gravad laks
med sennepsdressing.

- Helstegt oksefilet
med victoriansk tomatsalat samt blandet grøn salat.

- Glaseret sprængt nakkekam
med peberrodssalat samt flødekartofler.

- Kransekagetærte
med årstidens friske frugter og creme fraiche.

Pris pr. couvert kr. 315,-
minimum 15 couverter.








 - Indbagt laksefilet
med urter hertil krydderurtedressing.

- Krabbesalat

- Vol-au-vent
med dampet fisk og hummersauce.

- Grøntsagstærte
med bacon.

- Lammekølle m. persille og hvidløg
hertil orangesalat samt flødekartofler.

- Helstegt kalvefilet
hertil blandet grøn salat samt pasta salat.

- Hjemmebagt nøddekage
med vanillecreme og bærkompot.

- 2 slags oste m. frugt


Pris pr. couvert kr. 340,-
minimum 15 couverter.







 - Salat med lufttørret skinke,
melon og soltørret tomat.

- Frisk fettuccini
med tapanade og nødder.

- Italienske frikadeller
med hvidløg og rosmarin.

- Ristet brød med Andepate
og cornichons.

- Okse Carpaccio

- Tyndskåret kalvefilet
med tunsauce.

- Pasta
med havets frugter.

- Tomatsalat
med mozzarella, oliven og basilikum.

- Bagt laks
lagt på grønne bønner, tomater og oliven.

- Italienske pølser

- Tiramisu

- Oste og frugtfad

Pris pr. couvert kr. 360,-
minimum 15 couverter.