Festmenuer
De kan selv sammensætte den menu,
der passer deres smag.

Generelt for alle 3 menuer er:
De kan selv bestemme hvilken vin, De vil nyde til maden.
Vores tilbud er inkluderet husets vin til kr. 190,- pr. couvert.
Såfremt De ønsker anden vin,
kan De fratrække nævnte beløb fra prisen.

Festmenupriser er incl. bordpynt, blomster og betjening.
Vi forbeholder os ret til prisændringer.
Minimum 20 couverter.

Menu 1 - kr. 600,-

patek philippe aquanaut replica alain silberstein replica ulysse nardin freak replica replica omega speedmaster vacheron constantin tourbillon replica ulysse nardin replica replica hublot classic fusion replica chopard l.u.c patek philippe replica replica patek philippe

Velkomstdrink:

Kirr Royal eller Vadestedets special

Forretter:
   1.
   2.
   3.


Rejecocktail
Tarteletter m. høns i asparges
Varm laksetimbale m. krebs, sauce hollandaise

Hovedretter:
   1.

   2.

   3.


Gammeldags flæskesteg m. rødkål, svesker, brunede og hvide kartofler, samt flæskestegssauce.
Svinekam stegt som vildt m. surt-sødt, waldorffsalat, dagens grøntsag, smørristede kartofler, og vildtflødesauce
Farseret kalkunbryst, hertil serveres appelsinsalat, dagens grøntsag, pom hasselbach og let flødepeberrodssauce

Desserter:
   1.

   2.
   3.


Pære Belle Helene, vanilleis m. syltede pærer, flødeskum
og lun chokoladesauce
Grand Marnier fromage m. friske frugter
Bagt jordnødderand m. frisk frugt og rørt is

 


Under middagen er der vine ad libitum samt isvand.


Kaffe/the:


Med 1 cognac eller likør.

 Natmad:

Er ikke inkluderet.

Natmad serveres senest kl. 01.30.
Efter kl. 02.30 påregnes der kr. 250,- i timen pr. tjener.



Menu 2 - kr. 630,-

Velkomstdrink: Kirr Royal eller Vadestedets special
Forretter:
   1.
   2.
   3.


Fersk røget laks m. flødestuvet spinat
Vol-au-vent m. dampet fisk samt hummersauce
Parmaskinke og pastrami, serveret m. revet parmasan,
skiver af melon samt cornichons

Hovedretter:
   1.

   2.

   3.


Kalvesteg Jardiniére, serveret m. årstidens friske grøntsager, pom rissolées og flødekalvesauce
Gammeldags oksesteg
m. ½ tomat med flødepeberrod, glaserede løg, bønner, hvide kartofler og oksestegssauce
Helstegt oksefilet m. ristede svampe, årstidens grøntsager,
råstegte kartofler samt sauce bearnaise

Desserter:
   1.
   2.
   3.


Pandekager med is
Hjemmelavet islagkage
½ ananas
m. frugtsalat og rørt is

 
Under middagen er der vine ad libitum samt isvand.

Kaffe/the:


Med 1 cognac eller likør.

 Natmad:

Er ikke inkluderet.

Natmad serveres senest kl. 01.30.
Efter kl. 02.30 påregnes der kr. 250,- i timen pr. tjener.



Menu 3 - kr. 680,-

Velkomstdrink: Kirr Royal eller Vadestedets special

Forretter:
   1.
   
            2.         3.


Dampet Hellefisk anrettet på salat, hertil rejer,
asparges og karrydressing.
Croissant med smørristet laks og urtesauce.
Carpaccio af oksekød med parmasan

Hovedretter:
   1.

   2.

   3.


Helstegt kalvefilet, serveres m. årstidens friske grøntsager, nøddestegte kartofler og svampesauce
Helstegt oksemørbrad
m. sauterede druer og svampe, års- tidens friske grøntsager, råstegte kartoffel og pebersauce
Krondyrkalvekølle, serveres m. waldorffsalat, tyttebær, surt, pom. rissolées samt vildtflødesauce

Desserter:
   1.
   2.

   3.


Nøddekurv med is samt frisk frugt
Rubinsteinerkage, makronbund m. hindbærpuré smurt op m. romfromage pyntet m. flødeskum og profiteroles
Chefens chokoladekage
m. hvid chokoladecreme, friske frugter og appelsinsorbet.

 
Under middagen er der vine ad libitum samt isvand.

Kaffe/the:


Med 1 cognac eller likør.

 Natmad:

Er ikke inkluderet.


Natmad serveres senest kl. 01.30.
Efter kl. 02.30 påregnes der kr. 250,- i timen pr. tjener.