Plukkort
- vælg Deres egen menu - min. 15 couverter


Vi har en hyggelig restaurant,
med spændende frokost- og aftenmenuer.
Vi har separate selskabslokaler,
alle med fjordudsigt.
Vi har et stort udvalg i festmenuer.
Vi leverer også mad ud af huset.

Supper

1. Klar hønsekødsuppe.
Suppe kogt på høns og urter.
Garniture: Hønsekød, asparges og ærter.

2. Oksekødsuppe.
Suppe kogt på okseskank og urter.
Garniture: Kød- og melboller samt suppeurter.

3. Oksehalesuppe.
Kraftig suppe kogt på sauterede oksehaler og urter, tilsat krydderier
og sherry.
Garniture: Oksehaler og asparges.

4. Aspargessuppe.
Fyldig legeret suppe..
Garniture: Kødboller og asparges.

5. Champignonsuppe.
Fyldig legeret suppe.
Garniture: Champignons.

6. Fransk løgsuppe.
Kraftig oksebouillon kogt med sauterede løg og krydderier.

7. Hummersuppe.
Suppen er tilsmagt med cognac.
Garniture: Krebsehaler og asparges.

8. Carrysuppe.
Flødelegeret suppe.
Garniture: Ris og hønsekød.

Flúte til alle supper.

Forretter

10. Rejecocktail.
Serveres med dressing, flúte og smør.

11. Skaldyrscocktail.
Med rejer, hummerhaler, muslinger, asparges, dressing,
flúte og smør.

12. Gravad laks.
Serveres med hjemmelavet rævesauce.

13. Ananasrand med surimi salat.
Surimi (imiteret krabbekød) og asparges blandet med dilddressing. Hertil flúte.

14. Kold fisketallerken.
Dampet hellefisk, varmrøget laks og rejer anrettes på sprød
salat, hertil krydderurtedressing, flúte og smør.

15. Kold laks Bellevue.
Laksen porcheres i court-bouillon, anrettes på salat, pyntes
med citronmayonnaise, æg med kaviar, hertil flúte og smør.

16. Melon med skaldyr.
Rejer, krebsehaler, muslinger og melon. Hertil flúte og smør.

17. Fersk røget laks.
Laksen omrulles slikasparges, hertil flødestuvet spinat,
flúte og smør.

18. ½ hummer naturel.
Lagt på sprød salat, serveres med rejer samt dressing
tilsmagt med stenbiderrogn.

19. Tarteletter med krebsehaler, rejer og asparges.

20. Tarteletter med høns i asparges

21. Croissant med smørristet laks og urtesauce.

Stegeretter

23. Svinekam stegt som vildt.
Med surt/sødt, waldorffsalat, dagens grøntsager, smørristede
kartofler og vildtflødesauce.

24. Svinekam Danoise m/ sprød svær.
Serveres med halve æbler m/gele, svesker, rødkål, hvide og
brunede kartofler samt flæskestegssauce.

25. Rødvinsmarineret svinekam.
Med dagens grøntsager, smørristede kartofler og
rødvinssauce med champignon.

26. Hamburgerryg.
Serveres med ærter og gulerødder, samt kartofler og
aspargessauce.

27. Gammeldags kalvesteg.
Serveres med friske grøntsager, ½ æbel med gele, hvide kartofler
samt kalvestegssauce.

28. Kalvesteg stegt som vildt.
Serveres med surt/sødt, Waldorffsalat, dagens grøntsager, 
smørristede kartofler og vildtflødesauce.

29. Helstegt kalvefilet.
Serveres med frisk grøntsag, ristede cocktailpølser, champignon,
bacon, farseret tomat, små smørristede kartofler og
fløde paprikasauce.

30. Gammeldags oksesteg.
Serveres med ½ tomat med flødepeberrod, glaserede løg,
bønner, surt/sødt, hvide kartofler og oksestegssauce.

31. Oksefilet espagnole.
Hertil serveres glaserede løg, frisk grøntsag, tomat med
peberrodssalat, små smørristede kartofler og sauce espagnole.

32. Helstegt oksehøjreb.
Serveres med friske grøntsager, ½ tomat, bagt kartoffel,
pommes frites og sauce bearnaise.

33. Helstegt oksemørbrad.
Serveres med farseret tomat, pommes croquette, bagt kartoffel,
dagens grøntsager samt sauce bearnaise.

34. Indbagt oksemørbrad.
Serveres med ristede svampe, friske grøntsager, timian stegte
kartofler og sauce bordelaise.


Fjerkræ
37. Farseret kalkunbryst.
Serveres med appelsinsalat, dagens grøntsager,
pom hasselbach og let flødepeberrodssauce.

Vildt

38. Krondyrkalvekølle.
Serveres med friske grøntsager, surt/sødt, waldorffsalat, 
små smørristede kartofler og vildtflødesauce.

Har De andre ønsker,
står vi naturligvis til rådighed!


Desserter
40. Hjemmelavet islagkage.

41. Hjemmelavet fløderand med hindbærpuré.

42. Grand Marnier-fromage.
Med abrikossauce.

43. Hjemmelavet kransekagetærte.
Mørdejsbund med kransekagemasse belagt med chokolade,
derpå årstidens frugter, hertil creme fraiche.

44. Hjemmelavet Rubinsteinerkage.
På bund med knuste makroner med hindbærpuré, romfromage,
pyntet med små vandbakkelser overtrukket med chokolade,
flødeskum og hakkede valnødder.

45. Hjemmelavet romfromage.
Pyntet med flødeskum, hertil kirsebærsauce.

46. Frisk frugtsalat.
Tilberedt af årstidens frugter, overdrysset med hakkede nødder
og chokolade, hertil råcreme.

47. Dessert tallerken.
Med chokoladekage, friske frugter samt karamelslør,
hertil rørt is.

48. Pære Belle Helene.
Vanillieisrand med syltede pærer og varm chokoladesauce.

49. ½ ananas
Med friske frugter hertil rørt is.

Natmad
50. Diverse supper - se nr. 1-8.

51. 3 stk. snitter
2 med pålæg og 1 med ost.

52. Frikadeller.
Med hjemmelavet kartoffelsalat og flütes.

53. Buffet a’la Vadestedet.
3 slags pålæg, lun leverpostej og frikadeller, brød og smør.

54. Biksemad.
Serveres med sauce bearnaice eller spejlæg.

55. Hjemmelavet Pizza.
Tilberedt med 3 forskellige slags fyld.

Enkelte retter

60. Beuf stroganoff.
Med kartoffelmos.

61. Svinekotelet.
Serveres i fad, med ris.

62. Jægergryde.
med mørbradbøffer, cocktailpølser, perleløg, champignon, ærter
og flødepaprikasauce, garneret med ristet bacon, hertil
smørristede kartofler eller ris.

63. Mørbradbeuf.
Serveres med bløde løg, hvide kartofler og surt.

64. Ungarsk gullasch.

65. Skipperlabskovs.
Med smør, hakket skinke, purløg og rødbeder.

66. Frikadeller.
Serveres med rødkål og hvide kartofler.

67. Dansk bøf.
Serveres med bløde løg og hvide kartofler.

68. Gule ærter.
Med flæsk, pølse, rugbrød og sennep.

69. Biksemad med spejlæg.

Platte - kolde borde
70. Platte:
Marineret sild, fiskefilet med remoulade, rejer med mayonaise,
lun ribbensteg med rødkål og en slags pålæg samt ost.

71. Koldt bord 1:
Marineret sild og kryddersild serveres med capers og løg,
hjemmelavet gravad laks med sennepsdressing, lun ribbensteg
med rødkål og svesker, hjemmelavede frikadeller med surt,
mørbradbøf med bløde løg og champignons, tarteletter med
høns i asparges, osteanretning med druer og kiks samt brød,
smør og fedt.

72. Koldt bord 2:
Marineret sild, kryddersild, stegt sild, fiskefilet med remoulade,
hjemmelavet gravad laks med sennepsdressing, røget ål med
røræg, hønsesalat med bacon, vol-au-vent med fisk, helstegt
oksefilet med kartoffelsalat og grøn salat, andebryst med
orangesauce, osteanretning med druer.

Prisliste!
PLUKKORT

 - vælg Deres egen menu -
Min. 15 couverter.

Supper
1. Klar hønsekødsuppe kr. 55,-     5. Champignonsuppe kr. 55,-
2. Oksekødsuppe kr. 55,-     6. Fransk løgsuppe kr. 55,-
3. Oksehalesuppe kr. 75,-     7. Hummersuppe kr. 85,-
4. Aspargessuppe kr. 65,-     8. Carrysuppe kr. 65,-

Forretter
10. Rejecocktail kr. 80,-     16. Melon med skaldyr kr. 95,-
11. Skaldyrscocktail kr. 85,-     17. Fersk røget laks kr. 85,-
12. Gravad laks kr. 85,-     18. 1/2 hummer kr. 135,-
13. Ananasrand m/krabbesalat kr. 70,-     19. Tarteletter m/fiskefyld kr. 75,-
14. Kold fisketallerken kr. 90,-     20. Tarteletter m/høns i asparges kr. 75,-
15. Kold laks Bellevue kr. 85,-     21. Croissant kr. 85,-

Stegeretter - Fjerkræ - Vildt
23. Svinekam stegt som vildt kr. 160,-     29. Helstegt kalvefilet kr. 205,-
24. Svinekam Danoise kr. 160,-     30. Gammeldags oksesteg kr. 185,-
25. Rødvinsmarineret svinekam kr. 160,-     31. Oksefilet espagnole kr. 175,-
26. Hamburgerryg kr. 160,-     32. Helstegt oksehøjreb kr. 175,-
27. Gammedags kalvesteg kr. 185,-     33. Helstegt oksemørbrad kr. 225,-
28. Kalvesteg stegt som vildt kr. 195,-     34. Indbagt oksemørbrad kr. 225,-

37. Farseret kalkun kr. 165,-

38. Krondyrkalvekølle kr. 225,-


Desserter
40. Hjemmelavet islagkage kr. 60,-     45. Romfromage kr. 65,-
41. Hj.lavet fløderand kr. 65,-     46. Frisk frugtsalat kr. 65,-
42. Grand-Marnier-fromage kr. 65,-     47. Dessert tallerken kr. 75,-
43. Kransekagetærte kr. 75,-     48. Pære Belle Helene kr. 65,-

 

44. Rubinsteinkage kr. 75,-     49. ½ ananas kr. 75,-

 

 

Natmad
50. Div. supper se nr. 1-8       53. Buffet a’la Vadestedet kr. 70,-
51. 3 stk. snitter kr. 60,-     54. Biksemad kr. 75,-
52. Frikadeller kr. 55,-     55. Hjemmelavet Pizza kr. 65,-

Enkelte retter
60. Beuf Stroganoff kr. 155,-     65. Skipperlabskovs kr. 145,-
61. Svinekotelet kr. 155,-     66. Frikadeller kr. 95,-
62. Jægergryde kr. 175,-     67. Dansk bøf kr. 135,-
63. Mørbradbøf kr.165,-     68. Gule ærter kr. 155,-
64. Ungarsk gullasch kr. 145,-     69. Biksemad kr. 95,-

Platte - Koldt bord
70. Platte kr. 155,-     72. Koldt bord 2 kr. 305,-
71. Koldt bord 1       kr. 220,-    

Velkomstdrink
Kirr kr. 35,-
Kirr Royale kr. 35,-

Vadestedets Special

Hyldeblomst med Champagne

kr. 40,-

kr. 45,-


Vine til middagen
Husets vine ad libitum kr. 190,-
Husets vine, 70 cl. (hvid og rød) kr. 190,-

Dessertvine
Sherry pr. glas kr. 29,- 1/1 flaske kr. 290,-
Madeira og Portvin pr. glas kr. 29,- 1/1 flaske kr. 290,-
Muscat pr. glas kr. 45,- 1/1 flaske kr. 329,-
Asti Spurmante pr. glas kr. 55,- 1/1 flaske kr. 329,-
Moscato d’Asti pr. glas kr. 35,- 1/1 flaske kr. 275,-

Efter middagen
Kaffe/the kr. 24,-
Husets Cognac, 2 cl. kr. 35,-
Likør, 2 cl. kr. 35,-
Småkager kr. 10,-
Chokolade kr. 20,-
Petitfour, 2 stk. kr. 35,-
Hjemmebagt kransekagestykke kr. 22,-

Bar
Hvad De ønsker i baren, afregnes efter forbrug.
Øl kr. 30,-
Luksus øl kr. 35,-
Vand kr. 26,-
Vermouth 4 cl. kr. 28,-

1/1 flaske vermouth

1/1 flaske spiritus

kr. 290,-

kr. 590,-

Fri bar i 3 timer m/ øl, vand, og husets vin kr. 110,-
Proppenge hvis De selv ønsker at medbringe vine, pr. fl. kr. 200,-
Frugtfad, chips, grøntsagsstænger med dip. Fra kr. 15,-
   


Bemærk: Ret til ændringer af priser forbeholdes.
Gældende fra 15/10-2015

Replica Celine Phantom Bags
creonline.net
Replica Bags

replique montre