Vi har hermed fornøjelsen af at komme med forslag til festmenuer.
De kan selv sammensætte den menu, der passer til deres smag.
Menuerne er incl. husets vine ad libitum.
Ønskes der ikke ad libitum vine kan der efter aftale fratrækkes 100 kr. pr kuvert
De kan altid vælge en vin som passer til deres fest, og der afregnes pr. åbne flaske.
Natmad er ikke inkluderet.
Festmenupriser er incl. bordpynt, blomster og betjening.
Vi forbeholder os ret til prisændringer.
Minimum 20 couverter.
Kontakt os på tlf: 59 43 70 50 for at aftale tid til et selskabsmøde.
Menu 1 – kr. 620,-
Velkomstdrink: | Kirr Royal eller Vadestedets special |
Forretter: 1. 2. 3. | Rejecocktail Tarteletter m. høns i asparges Varm røget laks på salatbund |
Hovedretter: 1. 2. 3. | Gammeldags flæskesteg m. rødkål, svesker, brunede og hvide kartofler, samt flæskestegssauce. Svinekam stegt som vildt m. surt-sødt, waldorffsalat, dagens grøntsag, smørristede kartofler, og vildtflødesauce Hamburgerryg m: hvide kartofler, grøntsager og asparges sauce |
Desserter: 1. 2. 3. | Pære Belle Helene, hjemmelavet vanilleis m. syltede pærer, flødeskum og lun chokoladesauce Citronfromage m. flødeskum Frisk frugtsalat m. råcreme |
Under middagen er der vine ad libitum samt isvand. | |
Kaffe/the: | Med 1 cognac eller likør. |
Natmad: | Er ikke inkluderet. Natmad serveres senest kl. 01.00. Efter kl. 02.00 påregnes der kr. 400,- i timen pr. tjener. |
Menu 2 – kr. 650,-
Velkomstdrink: | Kirr Royal eller Vadestedets special |
Forretter: 1. 2. 3. | Fersk røget laks m. flødestuvet spinat Vol-au-vent m. dampet fisk samt hummersauce Lufttørret skinke på salatbund, melon og asparges |
Hovedretter: 1. 2. 3. | Kalvesteg Jardiniére, serveret m. årstidens friske grøntsager, pom rissolées og flødekalvesauce Gammeldags oksesteg m. ½ tomat med flødepeberrod, glaserede løg, bønner, hvide kartofler og oksestegssauce Helstegt oksefilet m. ristede svampe, årstidens grøntsager, hjemmelavede kartoffelbåde samt sauce bearnaise |
Desserter: 1. 2. 3. | Pandekager med hjemmelavet vanilijeis Hjemmelavet islagkage Desserttallerken med chokoladekage og sorbet is |
Under middagen er der vine ad libitum samt isvand. | |
Kaffe/the: | Med 1 cognac eller likør. |
Natmad: | Er ikke inkluderet. Natmad serveres senest kl. 01.00. Efter kl. 02.00 påregnes der kr. 400,- i timen pr. tjener. |
Menu 3 – kr. 700,-
Velkomstdrink: | Kirr Royal, Fersken Frizante eller hyldeblomst med champagne |
Forretter: 1. 2. 3. | Dampet Hellefisk, anrettet på salat, hertil rejer, asparges og karrydressing. Hummersuppe med krebsehaler Carpaccio af oksekød med parmasan |
Hovedretter: 1. 2. 3. | Helstegt kalvefilet, serveres m. årstidens friske grøntsager, nøddestegte kartofler og svampesauce Helstegt oksemørbrad m. sauterede druer og svampe, årstidens friske grøntsager, hjemmelavet kartoffelbåde og mild pebersauce Krondyrkalvekølle, serveres m. waldorffsalat, tyttebær, surt, pom. rissolées samt vildtflødesauce |
Desserter: 1. 2. 3. | Nøddekurv med is samt frisk frugt Rubinsteinerkage, makronbund m. hindbærpuré smurt op m. romfromage pyntet m. flødeskum og profiteroles Husets Speciale rosiner i romlage, vaniljeis, flødeskum og syltet ingefær |
Under middagen er der vine ad libitum samt isvand. | |
Kaffe/the: | Med 1 cognac eller likør. |
Natmad: | Er ikke inkluderet. Natmad serveres senest kl. 01.00. Efter kl. 02.00 påregnes der kr. 400,- i timen pr. tjener. |