header img

Festmenuer

Vi har hermed fornøjelsen af at komme med forslag til festmenuer.

De kan selv sammensætte den menu, der passer til deres smag.

Alle retter serveres/bydes 1 gang.
Ønskes der budt 2 gange af hovedret kan dette tilkøbes for 75,- kr. pr. gæst.

Menuerne er incl. husets vine ad libitum.

Ønskes der ikke ad libitum vine kan der efter aftale fratrækkes 100 kr. pr kuvert
De kan altid vælge en vin som passer til deres fest, og der afregnes pr. åbne flaske.
Natmad er ikke inkluderet.

Festmenupriser er incl. bordpynt, blomster og betjening.
Vi forbeholder os ret til prisændringer.
Minimum 20 couverter.

Kontakt os på tlf: 59 43 70 50 for at aftale tid til et selskabsmøde.


Menu 1 – kr. 620,-

Velkomstdrink:  Kirr Royal eller Vadestedets special
Forretter:
   1.
   2.
   3.
Rejecocktail
Tarteletter m. høns i asparges
Varm røget laks på salatbund

Hovedretter:
   1.

   2.

   3.

Gammeldags flæskesteg m. rødkål, svesker, brunede og hvide kartofler, samt flæskestegssauce.
Svinekam stegt som vildt m. surt-sødt, waldorffsalat, dagens grøntsag, smørristede kartofler, og vildtflødesauce
Hamburgerryg m: hvide kartofler, grøntsager og asparges sauce

Desserter:
   1.

   2.
   3.

Pære Belle Helene, hjemmelavet vanilleis m. syltede pærer, flødeskum og lun chokoladesauce
Citronfromage m. flødeskum
Frisk frugtsalat m. råcreme
  Under middagen er der vine ad libitum samt isvand.
Kaffe/the: Med 1 cognac eller likør.
 Natmad:

Er ikke inkluderet.

Natmad serveres senest kl. 00.30.
Efter kl. 01.00 påregnes der kr. 500,- i timen pr. tjener.
Minimum 2 tjenere.


Menu 2 – kr. 650,-

Velkomstdrink: Kirr Royal eller Vadestedets special
Forretter:
   1.
   2.
   3.
Fersk røget laks m. flødestuvet spinat
Vol-au-vent m. dampet fisk samt hummersauce
Lufttørret skinke på salatbund, melon og asparges

Hovedretter:
   1.

   2.

   3.

Kalvesteg Jardiniére, serveret m. årstidens friske grøntsager, pom rissolées og flødekalvesauce
Gammeldags oksesteg 
m. ½ tomat med flødepeberrod, glaserede løg, bønner, hvide kartofler og oksestegssauce
Helstegt oksefilet m. ristede svampe, årstidens grøntsager, hjemmelavede kartoffelbåde samt sauce bearnaise
Desserter:
   1.
   2.
   3.
Pandekager med hjemmelavet vanilijeis
Hjemmelavet islagkage
Desserttallerken
med chokoladekage og sorbet is
  Under middagen er der vine ad libitum samt isvand.
Kaffe/the: Med 1 cognac eller likør.
 Natmad:

Er ikke inkluderet.

Natmad serveres senest kl. 00.30.
Efter kl. 01.00 påregnes der kr. 500,- i timen pr. tjener.
Minimum 2 tjenere.


Menu 3 – kr. 700,-

Velkomstdrink: Kirr Royal, Fersken Frizante eller hyldeblomst med champagne

Forretter:
   1.

   2.      
   3.

Dampet Hellefisk, anrettet på salat, hertil rejer, asparges og karrydressing.
Hummersuppe med krebsehaler
Carpaccio af oksekød med parmasan

Hovedretter:
   1.

   2.

   3.

Helstegt kalvefilet, serveres m. årstidens friske grøntsager, nøddestegte kartofler og svampesauce
Helstegt oksemørbrad 
m. sauterede druer og svampe, årstidens friske grøntsager, hjemmelavet kartoffelbåde og mild pebersauce
Krondyrfillet, serveres m. waldorffsalat, tyttebær, surt, pom. rissolées samt vildtflødesauce

Desserter:
   1.
   2.

   3.

Nøddekurv med is samt frisk frugt
Rubinsteinerkage, makronbund m. hindbærpuré smurt op m. romfromage pyntet m. flødeskum og profiteroles
Husets Speciale
rosiner i romlage, vaniljeis, flødeskum og syltet ingefær
  Under middagen er der vine ad libitum samt isvand.
Kaffe/the: Med 1 cognac eller likør.
 Natmad:

Er ikke inkluderet.

Natmad serveres senest kl. 00.30.
Efter kl. 01.00 påregnes der kr. 500,- i timen pr. tjener.
Minimum 2 tjenere.