header img

Januar på Vadestedet

Besøg os på Holbæk Marina

Onsdag d. 15/1 og d. 29-1
Stegt flæsk og paneret flæsk med kartofler og persillesauce ad libitum
Pris 129 kr. pr. person.
Kun ved bordbestilling.

Månedens forret kr. 75,-
Gullashsuppe med hjemmebagt brød

Månedens kødspecialitet kr. 245,-
Orange marineret kalvemørbrad m/ristede grøntsager,
Kartoffeltimbale og orangesauce.

Månedens fiskespecialitet kr. 195,-
Laksefarseret rødspættefilet med hvide kartofler, dagens grønt,
samt hvidvinssauce

Månedens dessert 75,-
Portvinspocheret æble med vanillieis og krystaliseret chokolade

Tirsdag til torsdag fra kl. 17
Lille rejecocktail eller snitte m. gravad laks
samt 2 sk. højreb m. tilbehør, 2 retter kr. 195,-

Søndagsbuffet fra kl. 12 til 15
Stort og lækkert ta selv bord hver søndag
Voksne kr. 195,- Børn u. 12 år kr. 95,-
Husk og reservere bord i god tid

Bordbestilling på tlf: 59 43 70 50

Åben Tirsdag – Søndag fra kl. 12:00
Søndag lukker restauranten efter søndagsbuffet.
Dog ikke ved selskaber.