header img

Juni på Vadestedet

 
 
 
Månedsmenu Juni
Fra Onsdag d. 2-6-2021
 

Forret
Cappaccio af oksemørbrad 75,-

Hovedret
Kalve ribeye med whiskeysauce, hjemmelavet kartoffelbåde, dagens grønt 245,-

Fisk
1 kg hvidvinsdampede blåmuslinger med urter,
hertil aioli og hjemmebagt brød 185,-

Dessert 
Rababertærte med cremefraiche 75,-

 
Vadestedets 2 retters menu
mandag til torsdag fra kl. 17.00

Forret
Snitte med gravad laks eller lille rejecocktail.

Hovedret
2 skiver mør højreb med grilltomat, dagens grøntsager, pommes frites, bagt kartoffel samt sauce bearnaise.

KUN 195,-


Onsdag d. 16/6
Stegt flæsk og paneret flæsk med kartofler og persillesauce ad libitum
Pris 139 kr. pr. person.
Kun ved bordreservation

 
Bordreservation – Tlf:  59 43 70 50